3D Designer

Descrição da Empresa

Tessenderlo Kerley International (www.tessenderlokerley.com) levert vloeibare, oplosbare en vaste plantenvoeding met toegevoegde waarde om telers te ondersteunen bij het realiseren van een efficiënte en duurzame landbouw. Onze gevarieerde productportefeuille combineert essentiële voedingsstoffen, verbetert de gezondheid van de bodem en verhoogt de waterinfiltratie terwijl de opname van voedingsstoffen wordt gemaximaliseerd om de uitdagingen van de moderne landbouw aan te gaan.

Wij zijn de toonaangevende producent van plantenvoeding op basis van zwavel. Tessenderlo Kerley International was de bedenker van Thio-Sul®, de eerste vloeibare thiosulfaatmeststof, en SoluPotasse®, de beste in water oplosbare kwaliteit kaliumsulfaat (SOP).  Wij bieden een brede portefeuille van producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende eisen van de hedendaagse landbouwprofessionals.  Binnen Europa worden onze producten op 3 strategische locaties geproduceerd om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Al onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en grondig getest door ons team van deskundige agronomen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de hoge verwachtingen van de hedendaagse landbouwers.

Tessenderlo Kerley International maakt deel uit van Tessenderlo Group (Euronext: TESB), een wereldwijde industriële groep die zich toelegt op landbouw, valorisatie van bioreststoffen, machines, machinebouw, elektronica, energie en industriële oplossingen voor waterbeheer. Aan de basis van de strategie van Tessenderlo Group ligt de overtuiging "Every Molecule Counts": bij alles wat we doen, streven we ernaar onze producten en processen verder te valoriseren en waarde toe te voegen aan alles wat we doen. Meer informatie over Tessenderlo Group, onze mensen, onze merken en onze resultaten vindt u op www.tessenderlo.com.

descrição completa das funções

Tessenderlo Kerley International heeft een eigen engineering team dat de projecten voor de business unit zelfstandig ondersteunt. Deze job is gebaseerd in Ham. Als grootste productiesite, is onze locatie in Ham het zwaartepunt van de operaties van business unit.  Er wordt momenteel sterk geïnvesteerd om de duurzaamheid van onze activiteiten in Ham te garanderen wat resulteert in een ambitieuze lijst van projecten, o.a. op vlak van bedrijfszekerheid, energie, milieu, technologie en innovatie.  Als 3D Designer speel je een belangrijke rol in onze ambitie om te groeien en te verbeteren.

 • Je passie voor engineering design helpt je bij het ontwerpen van installaties en gebouwen.
 • Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met het engineering team rond nieuwe en bestaande installaties en gebouwen
 • Je ontwerpen bespreek je met je team en procesverantwoordelijke
 • Je bent een krak om inbouwapparaten en leidingen op plan te zetten en je realiseert isometrische en detail tekeningen en flowsheets
 • Je houdt nauw rekening met de kwaliteit van engineering design (infrastructuur, pijpleidingen en installaties)
 • Je maakt voorstellen van specificaties voor standaardisatie, en stelt nieuwe specificaties en design standards op voor infrastructuur en installaties.
 • Je berekent de sterkte- en pijpleidingen en verzorgt het administratief beheer van deze werkzaamheden.
 • Je hebt uiteraard ook oog voor alle veiligheids-, milieu-, constructie- en productievoorschriften
 • Je gebruikt computer software (zoals AutoPLANT en AutoCAD) voor je gedetailleerd design en je vindt het ook aangenaam om nieuwe programma’s uit te testen

perfil completo

 • Je bent een enthousiasteling met een diploma industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring op zak
 • Jouw ervaring als mechanisch of bouwkundig tekenaar met AutoPLANT of AutoCAD zijn zeker een pluspunt
 • Je hebt een grondige kennis van technisch tekenen (mechanisch en bouwkunding): 2D en 3D (AutoPLANT, AutoCAD) en een globale kennis van sterkteleer, pneumatica, pomptechnieken, leidingen, Piping and Instrumentation Design (P.I.D.)
 • Je bent een vlotte communicator en dat helpt je helpen in je contacten met externe leveranciers en collega’s
 • Je koppelt pragmatische ingesteldheid aan een precieze en nauwgezette afwerking
 • Je bent tweetalig:  Nederlands en Engels

oferta completa

 • We zorgen voor een   aantrekkelijk salarispakket van extra voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques)
 • Je werkt in een uitdagende, internationale context met doorgroeimogelijkheden en  opportuniteiten om je netwerk en ervaringsniveau uit te breiden
 • Je komt terecht in een hecht team met de juiste attitude en ingesteldheid om je te laten groeien en slagen in je job.
 • Je werkt vanuit onze vestiging in Ham (België)
Categoria
Engineering
Departamento
Engineering
nível de experiência
Mid-Senior Level
Empresa
Tessenderlo Group
País
Bélgica
Cidade
Ham
TÍTULO